U bent hier: Home / Actualiteit / 22 december 2017 - Straatkunstenfestival Wintervoenk

22 december 2017 - Straatkunstenfestival Wintervoenk

Het straatkunstenfestival Voenk is dit jaar aan haar eerste wintereditie toe. Op vrijdag 22 december kan u op het Kardinaal Mercierplein tijdens Wintervoenk d’Hiver genieten van een avond vol circus, theater, concerten en vuur.

Het belooft een sfeervolle avond te worden op het Kardinaal Mercierplein, op 22 december. Vanaf 17u, als de avond stilaan valt, zal Wintervoenk het plein inpalmen voor vuurspektakels, de Verhalenbakkerij en stomende optredens. Het straatkunstenfestival kende reeds twee succesvolle zomeredities en wordt nu uitgebreid met een eindejaarseditie.

Spectaculaire vuurshows

Ook Wintervoenk wordt opnieuw een smakelijke cocktail van spectaculaire acts, concerten en animatie. ‘Pixel Reflex’ en ‘Compagnie Takapa’ zorgen ervoor dat u het niet snel koud zal krijgen. Ze nemen je mee naar een magische wereld vol vuur met twee spectaculaire vuurshows. Daarnaast staan de knotsgekke interventies van de Verhalenbakkerij op het programma, jamsessies Afrikaanse percussie met Kwa!doyouplay?, Balkanklassiekers met Borokov en geremixte bekende hits met de gepassioneerde brassband Mononk’s band. De hongerigen en de dorstigen kunnen terecht in de winterbar van Jam’in Jette en op de stand van Taverne Ter Linden. Kortom, een niet te missen wintereditie van het straatkunstenfestival Voenk voor het hele gezin.

Wintervoenk
Vrijdag 22 december 2017
Van 17u tot 22u
Kardinaal Mercierplein

Programma Wintervoenk

17.00u Kwa!doyouplay?
17.15u De verhalenbakkerij
17.30u Kwa!doyouplay?
18.15u Vuurspektakel Pixel Reflex
18.45u Kwa!doyouplay?
19.00u Optreden Borokov
20.00u De Verhalenbakkerij
20.15u Vuurspektakel Takapa
20.45u De Verhalenbakkerij
21.00u Optreden Mononk’s Band