U bent hier: Home / Actualiteit / 25 september - Jam'in Jette On Tour

25 september - Jam'in Jette On Tour

Jam'in Jette On Tour houdt opnieuw halt in Jette, op zaterdag 25 september, bij onze vrienden van La Guinguette Fabiola. De ideale gelegenheid om in schoonheid afscheid te nemen van de zomer.

Het feest start om 14u om te eindigen om 22u. Op het programma van deze zesde editie van Jam’in Jette On Tour heeft de vzw Kwa! twee live-groepen geprogrammeerd om te (her)ontdekken, DJ’s, circusanimatie, kinderanimatie, een bar en een eetstand.

Aboubakar Traoré

Afkomstig uit Bobo-Dioulasso, is Aboubakar Traoré een wonderkind van de kamélé n’goni en een uitzonderlijke zanger. Hij brengt en vernieuwt het repertoire van de griots (West-Afrikaanse dichters/muzikanten), hekelt de dagelijkse moeilijkheden waarmee zijn volk geconfronteerd wordt en brengt hulde aan zijn voorgangers die mee de geschiedenis van Afrika schreven, in het bijzonder van Burkina Faso, zijn geboorteland. Het muzikale project verenigt Belgische en Afrikaanse muzikanten. Hun muziek zonder grenzen richt zich vol op de toekomst. Hun dansbare mix van deinende ritmes, aanstekelijke polyritmiek, diepe grooves, rock, jazz en hiphop maken het onmogelijk om onbewogen te blijven.

Shama Bongo

Shama Bongo maakt al 20 jaar deel uit van de Belgische muziekscene, als zangeres en achtergrondzangeres voor onder meer Arno, dEUS, Baloji, Hubert-Félix Thiéfaine, Fredy Massamba,... Met haar unieke persoonlijkheid en warm stemgeluid, neemt ze ons via polyfonie, soul, pop mee op een Afrikaanse trip. Ze deelt de verrijkende schoonheid die ze opdeed tijdens haar reizen, ontmoetingen en muzikale belevenissen.

Meer info en tijdschema: Facebook

Jam’in Jette On Tour 6
Zaterdag 25 september van 14u tot 22u
Guingette Fabiola
Koning Boudewijnpark
Gratis