U bent hier: Home / Actualiteit / 4/12: Sinterklaas in Jette

4/12: Sinterklaas in Jette

Voor hij aan zijn lange tocht langsheen de schoorstenen trekt om cadeautjes uit te delen, komt Sinterklaas op woensdag 4 december langs in Jette. Wie vooraf inschrijft, kan hem ontmoeten en samen met het hele gezin genieten van tal van andere activiteiten.

Dit jaar slaan vzw Shopping Jette en de gemeente de handen in elkaar om een heus feest te organiseren ter gelegenheid van de komst van Sinterklaas in Jette. Het evenement ziet er dus anders uit dan andere jaren. Zo zal de Sint niet langer de gemeente rondtrekken maar blijft hij, samen met zijn eeuwige metgezel Zwarte Piet, ter plaatse op het Koningin Astridplein. Jong en oud kunnen er genieten van talrijke stands en animaties: springkasteel, draaimolen, trampoline, interactieve stand over netheid, workshop stoffen hergebruiken met Rouf, verhalen, grime, naaien, warme chocolade,…

Inschrijven en kleurwedstrijd

Nieuwe organisatie, nieuwe regels! Dit jaar moeten de kinderen die Sinterklaas willen ontmoeten zich tussen 25 november en 1 december inschrijven via eventmiroir@gmail.com. Er wordt ook een kleurwedstrijd georganiseerd waarbij op woensdag 4 december een beloning zal verloot worden voor verschillende winnaars. De deelnemertjes kunnen de tekening om in te kleuren tussen 25 november en 1 december afhalen in de winkel ‘La Goutte d’Ô’ (Wemmelsesteenweg 1). De kinderen die zich niet hebben kunnen inschrijven krijgen wel de kans om de Sint te ontmoeten in de Colruytwinkel (Leopold Istraat), tussen 17.30u en 18.30u.

Sinterklaas in Jette
Woensdag 4 december, van 13u tot 17u
Koningin Astridplein
Inschrijven verplicht voor ontmoeting (van 25.11 tot 1.12): eventmiroir@gmail.com
Tekeningen voor de kleurwedstrijd verkrijgbaarvan 25.11 tot 1.12
Wemmelsesteenweg 1