U bent hier: Home / Actualiteit / Archief actualiteiten / Animatoren voor het vakantieplein Kids’ Holidays Jette

Animatoren voor het vakantieplein Kids’ Holidays Jette

Ben je ouder dan 17 jaar, heb je ervaring als monitor of heb je een monitorbrevet en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de vakantie? Dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om aan de slag te gaan als animator/trice tijdens het vakantiespeelplein Kids’ Holidays Jette.

Het vakantiespeelplein Kids’ Holidays biedt jaarlijks honderden kinderen van 3 tot 12 jaar een onvergetelijke vakantie. In het groene Poelbosdomein kunnen ze ravotten, knutselen, pret maken,… Natuurlijk moet er voor een dergelijke omvangrijke groep kinderen ook de nodige begeleiding voorzien zijn. Daarom schakelt de gemeente Jette jaarlijks tientallen animatoren en animatrices in, om het vakantieplein mee in goede banen te leiden. Als je ouder bent dan 17 jaar, ervaring hebt als monitor of een monitorbrevet hebt, aarzel dan niet om je kandidaat te stellen. De ideale gelegenheid voor een interessante vakantiejob met een goede verdienste.

De organisatie is nog op zoek naar animatoren voor de zomervakantie, van 2 juli tot 24 augustus, opgedeeld in 4 periodes van 8 tot 10 dagen. De inschrijvingen voor de animatoren tijdens de Paasvakantie zijn afgesloten.

Interessante vergoeding en prachtig kader

De gemeente biedt een interessante vergoeding, een dagelijkse maaltijd (soep en sandwich) en een vieruurtje. De animatoren(trices) kunnen bovendien terecht in een prachtig groen kader, op wandelafstand van het Koning Boudewijnpark.

De uurlonen:

  • Animator(trice) – leerkracht of gebrevetteerd: 13,72 €/uur;
  • Animator(trice) (niet-gebrevetteerd) met één jaar ervaring bij Kids’ Holidays: 11,61 €/uur;
  • Animator(trice) (niet gebrevetteerd) : 10,55 €/uur.

Geïnteresseerd? Inschrijven kan via het online inschrijvingsformulier.