U bent hier: Home / Actualiteit / Oproep deelnemers Artiestenparcours d’Artistes 2018

Oproep deelnemers Artiestenparcours d’Artistes 2018

Het Artiestenparcours is de jaarlijkse hoogmis voor de Jetse kunstenaars en kunstliefhebbers. Een heel weekend lang gooien de lokale kunstenaars de deuren van hun atelier open, tonen kunstcollectieven hun werk en zorgen allerhande concerten voor de muzikale noot. Zin om deel te nemen aan de volgende editie? Aarzel dan niet om u in te schrijven voor de jaargang 2018. Opgelet! Inschrijven voor 30 november 2017.

Op 21 en 22 april 2018 vindt de nieuwe editie plaats van het Jetse Artiestenparcours d'Artistes. Dit groots jaarlijks evenement biedt kunstenaars de kans om hun werk te tonen aan het grote publiek. Bent u een gepassioneerde artiest en wenst u uw schilderijen, foto's, beeldhouwwerken, tekeningen of overige kunstwerken tentoon te stellen, bent u een ambachtsman of –vrouw, een kunstcollectief of een muzikant? Schrijf u dan in voor de 13de editie van dit kunstparcours. 

Het artiestenparcours krijgt ook een virtuele, online versie. Daarom wordt de kunstenaars gevraagd om meerdere werken door te mailen bij hun inschrijving, of een website waar het oeuvre van de artiest te vinden is.

Ambachtslui en expoplaatsen

Tijdens de nieuwe editie zal voor het eerst een ambachtsmarkt georganiseerd worden. Alle deelnemende ambachtslieden die geen eigen expoplek hebben worden samengebracht om hen op die manier in contact te brengen met het publiek.

Daarnaast is er ook een specifieke oproep voor tentoonstellingsruimtes. U heeft een hart voor kunst? Dan kan u uw woning een weekend lang openstellen als tentoonstellingsplaats. Dit kan een woonkamer, garage, tuin,... zijn. Om een tekort aan tentoonstellingsplaatsen te vermijden, dringen de organisatoren er bij de deelnemende kunstenaars op aan om zelf actief op zoek te gaan naar een expoplaats.

Inschrijvingen Artiestenparcours d'Artistes 2018

Inschrijving kunstenaars en kunstcollectieven

Inschrijving ambachtslui

Inschrijving muzikanten

Inschrijving tentoonstellingsplaatsen

Reglement APA 2018

Meer info: culture@jette.irisnet.be – 02.423.12.65