U bent hier: Home / Actualiteit / Nieuw: Parkeerkaart voor 1 dag in Jetse blauwe zones

Nieuw: Parkeerkaart voor 1 dag in Jetse blauwe zones

Wie occasioneel voor langere tijd – pakweg een dag – zijn auto kwijt wil in een blauwe zone, kan vanaf 12 december zijn toevlucht nemen tot een parkeerkaart waarmee je één dag lang mag parkeren in om het even welke blauwe zone op het Jetse grondgebied.

De parkeerkaart-voor-één-dag ziet eruit als een krasbiljet waarop je de dag, de maand en het jaar waarop je de kaart wil gebruiken, wegkrast. Om geldig te zijn moet op de kaart ook de nummerplaat van het geparkeerde voertuig vermeld worden. De ingevulde kaart met de op de juiste plaatsen weggekraste vakjes plaats je vervolgens achter de voorruit van de auto zodat ze goed zichtbaar en leesbaar is.

3 euro

Deze parkeerkaarten zijn vanaf 12 december verkrijgbaar op de dienst Financieel beheer en boekhouding van het Gemeentebestuur (verdieping 0A, loket A – Wemmelsesteenweg 100) en kosten 3 euro per stuk. Uiteraard kan je er meerdere exemplaren ineens kopen zodat je altijd een kaart bij de hand hebt voor jezelf of voor vrienden of familie die op bezoek komen.