U bent hier: Home / Vrije tijd / Senioren / De activiteiten voor de senioren

De activiteiten voor de senioren

In maart is het voor de Jetse senioren vooral uitkijken naar het 55+ festival op 15 maart. En op 29 maart wordt tijdens een infovergadering de bestemming van de jaarlijkse seniorenreis bekendgemaakt...

15 maart 2018

Festival 55+

Na enkele jaren van afwezigheid is het 55+ Festival opnieuw van de partij! Dit evenement vindt plaats op donderdag 15 maart, vanaf 14u, in het Omnisportcentrum. Het festival belooft voor de gelegenheid een spetterende show met de ABBA-coverband ABBA4U! Deze artiesten brengen een 75 minuten (incl. pauze) durende show met het allerbeste uit het ABBA-repertoire. Mamma Mia, Does Your Mother Know, Voulez-vous, Fernando, The Winner Takes It All,.. en vele andere klassiekers van de Zweedse supergroep passeren de revue. Na afloop nodigt dj Swa alle aanwezigen uit om de beentjes te strekken op de dansvloer. En tussendoor zijn er uiteraard koffie en taart en de nodige drankjes te verkrijgen. Senioren die zich nog niet ingeschreven hebben voor deze gezellige, muzikale topnamiddag, kunnen dat alsnog doen bij de dienst Senioren op het Gemeentehuis van Jette, Wemmelsesteenweg 100 (C. Demeyer – 02.423.12.67 – cademeyer@jette.irisnet.be).

Festival 55+ - Met ABBA4U
Donderdag 15 maart, van 14u tot 18u
Omnisportcentrum
Graafschap Jettelaan
Toegang: 5 euro

 

29 maart 2018

Infovergadering buitenlandse reis

Op donderdag 29 maart om 10 uur kunnen de Jetse senioren terecht in de Jan Verdoodtzaal van de Nederlandstalige bibliotheek (Kardinaal Mercierplein 6 – 2de verdieping) voor de infonamiddag rond de seniorenreis. De bestemming van de reis wordt op diezelfde voormiddag onthuld, net als de prijs en de praktische regelingen.

Infovergadering buitenlandse reis
Donderdag 29 maart om 10u
Nederlandstalige bibliotheek
Kardinaal Mercierplein 6 - 2de verdieping