U bent hier: Home / Actualiteit / Inschrijvingen Jetse academie 2022-2023

Inschrijvingen Jetse academie 2022-2023

De Jetse academie bereidt zich voor op een bruisend nieuw schooljaar. De uurroosters zijn klaar, de nieuwe vakken gekend. Alle nodige info kan je hieronder terugvinden.

Inschrijven kan vanaf 7 juni en zoals vorige jaren kan dat enkel op afspraak. Die afspraak kan je maken via deze link of via het nummer 02.426.72.94.

Kennismaken met onze academie?

Klik op dit filmpje of neem zeker een kijkje op het YouTube-account van onze academie.

Nieuwe vakken

Vanaf 1 september kan iedereen die het wil het vak compositie volgen. Je kan kiezen uit de richting klassiek/hedendaags of jazz/pop/rock. In de afdeling oude muziek verschijnen dulciaan en barokfagot op het toneel. Maar ook de cornetto is na een jaartje introductie toch ook nog zo goed als nieuw. En ten slotte kan je voortaan ook jazzviool studeren aan de academie.

Ontdek hier de uurroosters Muziek - Woord - Dans

Instrumenten ‘proeven’

Proeflessen kunnen opnieuw in de maand juni of september. Voor een les instrument neem je contact op met het secretariaat die jouw gegevens doorspeelt aan de leerkracht van het instrument dat je wil ‘proeven’. Die laat je dan weten wanneer je mag komen. Voor de groepsvakken moet je niet reserveren maar telefoneer even vooraf om te verifiëren dat je op de juiste plek terecht komt.

Meer info in onze flyer 'Inschrijvingen'