U bent hier: Home / Actualiteit / Digitale werfkaart

Digitale werfkaart

Elke maand houdt Jette Info u op de hoogte van de werken in de gemeente. Maar ook op de gemeentelijke website vindt u hierover alle informatie. En om een en ander te verduidelijken, worden ze er voortaan ook visueel voorgesteld op een digitale kaart.

Grote werven krijgen doorgaans voldoende aandacht, maar kleinere interventies die zich op Jets grondgebied afspelen (water, elektriciteit, riolering, voetpaden, enz.) hebben meestal een beperktere impact en worden enkel lokaal meegedeeld aan de bewoners van de betrokken straten. Toch kunnen sommige werken ook andere personen aanbelangen: een weg op uw gebruikelijke reisweg die afgesloten is, werken in de buurt van een school, een ingreep in een park,… Alle lopende werven in Jette worden voortaan voorgesteld onder de vorm van een digitale kaart, zodat u snel kan zien waar ze zich situeren. De kaart zal regelmatig geüpdatet worden met wijzigingen, vertragingen of eventueel uitstel van bepaalde werven.
Dankzij deze praktische tool kan u voortaan in een oogopslag alle lopende werven in Jette ontdekken en zo nodig uw reisweg aanpassen!

Ontdek hier de kaart van de lopende werven