U bent hier: Home / Actualiteit / Fotowedstrijd 'De natuur in het geniep'

Fotowedstrijd 'De natuur in het geniep'

De fotowedstrijd ‘De natuur in het ge­niep’ is een organisatie van de ge­meente Jette en draait rond de natuur in de stad. Zin om mee te doen? Open dan je ogen en trek erop uit op zoek naar vegetatie op onverwachte of on­gewone plekken in Jette.

Om de biodiversiteit en de spontane ve­getatie te benadrukken organiseert de ge­meente een fotowedstrijd rond dit thema. De wedstrijd loopt van 1 maart 2022 tot 30 april 2022 en staat open voor alle Jettena­ren (uitgezonderd professionele fotografen). De bedoeling van deze fotowedstrijd is dus om de natuur te tonen die op zijn mooist en spontaan opduikt op diverse plaatsen in Jette.

Alle foto’s zullen tentoongesteld worden tijdens de opendeurdag van het leefmilieu op zondag 8 mei 2022. Daar zullen de be­zoekers kunnen stemmen op de mooiste fo­to’s!

Klik hier om het reglement en het deelnemingsfor­mulier van de wedstrijd te downloaden of vraag een papieren versie aan bij de dienst Duurzame ontwikkeling-Leef­milieu (ddo@jette.brussels – 02.422.31.03 of 02.422.31.01).