U bent hier: Home / Actualiteit / Tennis en minigolf: seizoen 2020

Tennis en minigolf: seizoen 2020

Met de lente in het land komt ook de zin om de buitenlucht op te zoeken. In Jette kan je tijdens de zomermaanden alvast terecht in het Jeugdpark op de tennis- en minigolfterreinen voor fijne momenten vol sport of ontspanning onder familie of vrienden. Hoewel het coronavirus de start ervan wat heeft vertraagd, toch komt er ook dit jaar een tennis- en minigolfseizoen in Jette.

Tennis: 11 mei > 25 oktober

Met een dikke maand vertraging is het tennisseizoen in Jette eindelijk van start gegaan op 11 mei. In het Jetse Jeugdpark kunnen tennisliefhebbers hun favoriete hobby uitoefenen tot 25 oktober 2020. Voorlopig is echter alleen enkelspel toegelaten zodat telkens maximum 2 spelers op het terrein staan. Verder zijn de cafetaria, de toiletten en de kleedkamers niet toegankelijk.

Alle praktische informatie vindt u op www.tennisjette.be.

Minigolf: 13 juni > 27 september

Het is nog even wachten tot 13 juni om een partijtje minigolf te spelen in het Jeugdpark, want eerst krijgt het Jetse terrein een likje verf. Deze werken stonden gepland in maart, net op het moment dat het virus genadeloos toesloeg. Het minigolfseizoen start dus op 13 juni en loopt tot 27 september 2020. Tijdens de schoolvakanties is het minigolfterrein dagelijks open van 13u tot 18u. Tijdens de schoolperiode kan u er terecht op woensdagnamiddag en tijdens het weekend, van 13u tot 18u.

Klik hier voor meer info.