U bent hier: Home / Tot uw dienst / Openbare ruimte / Signalisatieborden verhuis, container of lift

Signalisatieborden verhuis, container of lift

Bij een verhuis of een belangrijke levering is het soms nodig om over een parkeerplaats te beschikken zodat de betrokken voertuigen makkelijk kunnen parkeren. De reserveringsaanvraag moet minstens 7 werkdagen op voorhand ingediend worden via Irisbox. Ook de Osiris-procedure moet op hetzelfde moment gebeuren.

BELANGRIJK BERICHT

We vragen u om in de mate van het mogelijke elke geplande verhuis uit te stellen.

Indien u, ondanks de omstandigheden, toch geen andere keuze hebt dan de verhuis te laten plaatsvinden, dan staat FOD volksgezondheid dit toe, in de aanwezigheid van een verhuisfirma. Dit uiteraard enkel mits het respecteren van de social distancing en basishygiënemaatregelen.

Het plaatsen van een tijdelijk parkeerverbod kan via de site www.irisbox.irisnet.be en dit ten minste 7 kalenderdagen op voorhand.

De gemeente Jette raadt echter aan om al het mogelijke te doen, zodat u uw verhuis kan verplaatsen, en dit met het oog op het beperken van contacten in navolging van de federale veiligheidsmaatregelen.

Illustratie Irisbox

  • De reserveringsaanvragen voor een plaats voor een verhuis of een container of lift gebeurt via Irisbox.
  • Opgelet: u heeft een identiteitskaartlezer en een bankkaartlezer nodig.
  • De aanvragen moeten 7 werkdagen op voorhand ingediend worden.
  • Een reservatie voor 1 dag voor een verhuis kost 75,40 € + 14,21 € per bijkomende dag. Een standaardplaats kan tot 20 meter gaan.
  • Een reservatie van 1 week voor het plaatsen van een container of lift kost 36,64 € + de bezettingstaks van de openbare ruimte (forfaitair bedrag berekend op basis van de duur en de grootte van de container). Klik hier om de gedetailleerde lijst met tarieven te raadplegen.
  • De betaling gebeurt via elektronische overschrijving.
  • De aanvrager ontvangt een reservatiebewijs via mail.
  • Het is streng verboden een parkeerplaats vrij te houden met behulp van stoelen, paletten of andere voorwerpen. U riskeert een administratieve boete.

Klik hier voor uw reservatieaanvraag via Irisbox (klik op 'Mobiliteit' & 'Jette')


U heeft geen toegang tot Irisbox? Contacteer de dienst Technisch beheer van de Openbare ruimte - 02.478.22.99.

Hulp nodig bij het gebruik van Irisbox? Download hier de handleiding.