U bent hier: Home / Vrije tijd / Cultuur / Jetse Academie Muziek-Woord-Dans

Jetse Academie Muziek-Woord-Dans

Ook dol op muziek, dans of toneel ? De Jetse Academie Muziek – Woord – Dans helpt je je voorliefde of talent te ontwikkelen. Kinderen kunnen vanaf 5 jaar terecht in de academie en ook volwassenen kunnen een keuze maken uit het ruime cursusaanbod. De academie is opgedeeld in 3 onderdelen: muziek, dans en woord.
Muzieknoten
Jetse Academie Muziek - Woord - Dans
Wilgstraat 1
Tel.: 02/426.72.94
secretariaat@jetseacademie.be
www.jetseacademie.be
 
 
Muziek
Ook een hart voor muziek ? In de Jetse Academie Muziek – Woord – Dans kan je je favoriete muziekinstrument leren bespelen. De keuze is bijzonder ruim, van dwarsfluit tot saxofoon, van elektrische gitaar tot piano. Ook de kleinsten kunnen hun eerste stappen zetten in de muzikale wereld, ondermeer tijdens de cursus creatief musiceren. Daarnaast kan je met de academie de muziekgeschiedenis ontdekken, je zangtalent testen in het zangkoor of je muziektheorie aanscherpen.
 
Woord
Wie mondig is, heeft altijd een voetje voor, zowel op school als in de maatschappij. Wil jij ook een vlotte uitspraak, wat meer durf ? Droom je ook van toneelspelen of verzin je zelf verhaaltjes ? Vind je het leuk om je te verkleden en anderen te ontroeren ? Dan is de sectie Woord iets voor jou, met z'n algemene verbale vorming, dramatische expressie, repertoirestudie, voordracht, toneel en welsprekendheid.
 
Dans
Heb je het dansen in je bloed ? Heb je een voorkeur voor klassieke of jazzdans? Ben je jong en dynamisch ? Dan is de cursus Dans op je lijf geschreven. Na een algemene dansinitiatie krijg je een doorgedreven artistieke training die je helpt om elke vezel van je lichaam te beheersen en om de mooiste klassieke of hedendaagse dansen onder de knie te krijgen.