U bent hier: Home / Vrije tijd / Jeugd / Jeugdverenigingen

Jeugdverenigingen

U bent op zoek naar een jeugdvereniging voor uw kinderen? Hieronder vindt u de Jetse verenigingen en hun contactgegevens.

Scouts Jette De Faunaten

Laarbeeklaan 107

Wekelijks komen deze scouts met hun eenheid samen in de groene long van Jette aan het Laarbeekbos. Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom om spelletjes te spelen, de stad te ontdekken en zich uit te leven met leeftijdgenoten. Hun werking is opgedeeld in 4 leeftijdscategorieën en volledig gemengd. Neem zeker eens een kijkje op hun site.

www.defaunaten.be

Scouts Jette De Klauwaert

Wemmelsesteenweg 310

Door aangepaste activiteiten wil deze jeugdbeweging de jongeren helpen en vormen. Er wordt in verschillende leeftijdsgroepen gewerkt: kapoenen (6-7 jaar), welpen en kabouters (8-10 jaar), jongverkenners en jonggidsen (11-13 jaar), givers (14-16 jaar), jins (16-18 jaar) en leiding (+ 18 jaar). De werking is volledig gemend.

www.scoutsjette.be

Jeugdhuis De Branding

Kardinaal Mercierplein

Na de sluiting van De Branding in 2005 en  een voorlopig onderkomen in het café Barapaat en een mobiel jeugdhuis, kreeg het jeugdhuis eind  2016 een definitieve stek op het Kardinaal Mercierplein.

Oproep vrijwilligers
De vzw JHOB (Jeugdhuizen Ondersteuning Brussel) is verantwoordelijk voor het beheer van het jeugdhuis. Ze rekenen echter op de inzet en de betrokkenheid van de Jetse jongeren om het jeugdhuis mee te dragen.
Wil jij je engageren voor het Jetse jeugdhuis? Neem dan zeker contact op met de vzw JHOB, via mail op info@jhob.be.