U bent hier: Home

Nieuws uit onze gemeente

Pamperbank voor minderbedeelde gezinnen

Pamperbank voor minderbedeelde gezinnen

Voor veel minderbedeelde gezinnen met kinderen vertegenwoordigen pampers een serieuze kost. Veel ouders zitten nochtans met een overschot aan te klein geworden pampers. Gelukkig kan je deze ongebruikte exemplaren voortaan binnenbrengen in de pamperbank. Ze worden nadien verdeeld onder de betrokken gezinnen.

Pamperbank voor minderbedeelde gezinnen - Lees verder...

Uitbating van de cafetaria van het tennischalet

Uitbating van de cafetaria van het tennischalet

De gemeente Jette lanceert een oproep voor kandidaten voor de uitbating van de cafetaria van de tennischalet in het Jeugdpark. Deze aangename cafetaria wacht op een dynamische en betrouwbare concessiehouder die er een gezellige sfeer kan creëren voor de sporters en de overige klanten.

Uitbating van de cafetaria van het tennischalet - Lees verder...

Animatoren voor het vakantieplein Kids' Holidays Jette (afgesloten)

Animatoren voor het vakantieplein Kids' Holidays Jette (afgesloten)

Ben je ouder dan 17 jaar, heb je ervaring met animatie of heb je een brevet als monitor en zoek je een leuke manier om geld te verdienen tijdens de vakantie? Dan heb jij misschien wel het juiste profiel om animator te worden op het vakantiespeelplein Kids' Holidays Jette.

Animatoren voor het vakantieplein Kids' Holidays Jette (afgesloten) - Lees verder...

Hoop in bange dagen

Hoop in bange dagen

De coronacrisis die we beleven – intussen reeds zowat 10 maanden – vormt een van de grootste uitdagingen van de laatste decennia. Op vlak van volksgezondheid natuurlijk, maar ook op sociaal vlak, op economisch vlak, op organisatorisch vlak,… Maar ook voor elk van ons persoonlijk vormt deze crisis een zware uitdaging.

Hoop in bange dagen - Lees verder...

Laat ons (lokaal) solidair zijn

Laat ons (lokaal) solidair zijn

Als de coronacrisis ons iets geleerd heeft, dan is het wel dat we solidair moeten zijn met mekaar en dat de vele solidariteitsorganisaties een fundamentele rol spelen in onze samenleving. Nu de eindejaarsperiode eraan komt, is het de ideale gelegenheid om hen te steunen met een gift.

Laat ons (lokaal) solidair zijn - Lees verder...

Brussels Gewest wordt zone 30

Brussels Gewest wordt zone 30

In Jette zijn alle gemeentewegen het al, en nu maakt het hele Brusselse grondgebied zich klaar om zone 30 te worden. Vanaf 1 januari 2021 wordt de maximumsnelheid van 30 km/u de algemene regel in alle straten van de hoofdstad. Dat wordt een grote aanpassing voor alle bewoners, bedrijven, pendelaars en bezoekers van het Brussels gewest, maar opent de weg voor een autoluwe stad.

Brussels Gewest wordt zone 30 - Lees verder...

Actieplan Gelijke kansen

Actieplan Gelijke kansen

Het Platform voor Gelijke Kansen, dat iets meer dan een jaar geleden van start ging, bracht mensen en verenigingen samen rond drie thema’s: de LGBTQI+-gemeenschap, de gelijkheid vrouwen-mannen, en handicap. Het doel was een Jets Actieplan voor Gelijke Kansen op te stellen.

Actieplan Gelijke kansen - Lees verder...

Oproep Technisch Directeur/Directrice Gemeentelijk Patrimonium

Oproep Technisch Directeur/Directrice Gemeentelijk Patrimonium

Het gemeentebestuur organiseert een aanwervings- en bevorderingsexamen voor de functie Technisch Directeur/Directrice Gemeentelijk Patrimonium (A7) (m/v/x).

Oproep Technisch Directeur/Directrice Gemeentelijk Patrimonium - Lees verder...

Versoepelingen coronamaatregelen voor erediensten

Versoepelingen coronamaatregelen voor erediensten

Vrijdag 11 december 2020 heeft de federale regering en de regeringen van de gefedereerde entiteiten in het Overlegcomité besloten om de coronaregels die van toepassing zijn op erediensten, enigszins te versoepelen.

Versoepelingen coronamaatregelen voor erediensten - Lees verder...

Vanaf 1.02.2021: Uitbreiding  zones betalend parkeren

Vanaf 1.02.2021: Uitbreiding zones betalend parkeren

In februari worden de zones betalend parkeren in Jette uitgebreid. Her en der verschijnen er al parkeermeters, wat voor ongerustheid zorgt bij een aantal bewoners van de betrokken straten. Maar geen paniek, tot 1 februari 2021 blijft alles bij het oude.

Vanaf 1.02.2021: Uitbreiding zones betalend parkeren - Lees verder...

Proxy Chimik-kalender 2021

Proxy Chimik-kalender 2021

Huishoudelijk chemisch afval is slecht voor het milieu en vraagt dus een speciale behandeling. Als u niet naar een Recypark kan gaan, kan u dit afval elke maand binnenbrengen bij een inzamelpunt van Proxy Chimik.

Proxy Chimik-kalender 2021 - Lees verder...

Zondagsmarkt weer met normale bezetting

Zondagsmarkt weer met normale bezetting

Na een novembermaand op halve kracht te hebben gedraaid, kan de Jetse zondagsmarkt vanaf 6 december weer in zijn volle glorie de eindejaarsperiode aanvatten.

Zondagsmarkt weer met normale bezetting - Lees verder...