U bent hier: Home

Nieuws uit onze gemeente

Coucou'N

Coucou'N

Tijdens de maand oktober waait er een nieuwe wind door de wijk rond de Amnesty Internationalsquare. Onder de naam ‘Coucou’N’ worden de bewoners uitgenodigd om samen met kunstenaar Eric Van Uytven de buurt om te toveren tot een plek waar het leuk vertoeven is.

Coucou'N - Lees verder...

31 oktober: Halloween in het Garcetpark

31 oktober: Halloween in het Garcetpark

De feestdag Halloween deed pas de laatste jaren zijn intrede in onze contreien maar is intussen niet meer weg te denken op de vooravond van Allerheiligen. De kinderen vinden het fantastisch om zich te verkleden, om pompoenen te bewerken en vooral om veel snoep te verzamelen. Op vrijdag 31 oktober wordt Halloween in Jette opnieuw gevierd in het Garcetpark, met animatie, verrassingen en heel wat lekkers.

31 oktober: Halloween in het Garcetpark - Lees verder...

2 november 2014: Ensemble César Franck - Klassiek in de Abdij

2 november 2014: Ensemble César Franck - Klassiek in de Abdij

De concertreeks Klassiek in de Abdij is op korte tijd uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de wereld van de klassieke muziek. De concerten lokken steevast volle zalen, waarbij de toeschouwers steeds weer genieten van de hoogstaande kwaliteit. Op 2 november kan u met Ensemble César Franck genieten van kamermuziek in Hongaarse stijl.

2 november 2014: Ensemble César Franck - Klassiek in de Abdij - Lees verder...

Een sportcheque voor de Jetse sporters

Een sportcheque voor de Jetse sporters

U bent een sporter, Jettenaar, senior of jonger dan 25 jaar? Dan geeft de gemeente Jette u een duwtje in de rug om uw favoriete sport te beoefenen, via een sportcheque van 30 euro.

Een sportcheque voor de Jetse sporters - Lees verder...

Veilig terug naar school

Veilig terug naar school

Binnenkort start het nieuwe schooljaar. Dit betekent dat er opnieuw honderden kinderen van en naar school gaan of moeten gebracht worden. Vooral op verkeersvlak moeten we als autobestuurder bijzondere aandacht besteden aan deze kwetsbare groep weggebruikers.

Veilig terug naar school - Lees verder...

Projectoproep Groene Wijken 2014

Projectoproep Groene Wijken 2014

Woont u in Brussel en wenst u zich te engageren in een collectief avontuur om uw wijk op te fleuren? Reageer dan op de projectoproep Groene Wijken 2014 en haal tot 4.000 euro aan subsidies binnen!

Projectoproep Groene Wijken 2014 - Lees verder...

Tevredenheidsonderzoek website www.jette.be

Tevredenheidsonderzoek website www.jette.be