U bent hier: Home

Nieuws uit onze gemeente

Jette, Fairtradegemeente

Jette, Fairtradegemeente

Genoten van de fairtradechocolade-eitjes tijdens de paaseierenjacht in het Garcetpark? Verderop vind je de lijst met handelaars die fairtradeproducten aanbieden in onze gemeente.

Jette, Fairtradegemeente - Lees verder...

27 & 28 april - Artiestenparcours d’Artistes 2019

27 & 28 april - Artiestenparcours d’Artistes 2019

Tijdens het laatste weekend van april vindt de editie 2019 van het Artiestenparcours d’Artistes plaats. Het kunstenparcours wordt groter dan ooit, met meer dan 400 kunstenaars en muzikanten. Het hele weekend lang kan u de ateliers van de deelnemende kunstenaars bezoeken, collectieven ontdekken, concerten meepikken of zelf de handen uit de mouwen steken tijdens een van de vele workshops.

27 & 28 april - Artiestenparcours d’Artistes 2019 - Lees verder...

Expo Cross Over in Sint-Pieterskerk

Expo Cross Over in Sint-Pieterskerk

Het Artiestenparcours d'Artistes slaat de handen in elkaar met de Kerkfabriek om samen een nieuwe artistieke uitdaging aan te gaan in de Sint-Pieterskerk. Vijf kunstenaars krijgen de opdracht een in situ werk te maken dat inhoudelijk of vormelijk in dialoog gaat met het gebouw of gebeurtenissen uit heden en verleden.

Expo Cross Over in Sint-Pieterskerk - Lees verder...

Expo APA Jette - Sculpturen in de Abdij

Expo APA Jette - Sculpturen in de Abdij

Tijdens het weekend van 27 en 28 april 2019 vindt het nieuwe Artiestenparcours d’Artistes plaats in Jette. Naar goede gewoonte krijg je in de Dielegemabdij reeds een voorsmaakje, met een expo die van midden tot eind april loopt. Dit jaar worden de sculpturen in de kijker geplaatst.

Expo APA Jette - Sculpturen in de Abdij - Lees verder...

De lente, hét rommelmarktseizoen

De lente, hét rommelmarktseizoen

Nu de lente eindelijk in het land is, kan het rommelmarktseizoen echt van start gaan. De komende weken staan er maar liefst zes rommelmarkten op het programma. U kan nog snel een plaats reserveren of gewoon een kijkje gaan nemen, op zoek naar de beste koopjes.

De lente, hét rommelmarktseizoen - Lees verder...

27.04.2019: Feest in het zwembad Nereus

27.04.2019: Feest in het zwembad Nereus

Hou je van zwemmen, spatten, waterpret,...? Kortom, ben je een echte wa­terrat en maak je graag plezier? Dan is het Zwemfeest echt iets voor jou! Wie de komst van de lente wil vieren, kan dat op 27 april in het zwembad Nereus.

27.04.2019: Feest in het zwembad Nereus - Lees verder...

Senior Focus

Senior Focus

Om de zorg voor ouderen te optimaliseren, stort de gemeente Jette zich in hetavontuur ‘Senior Focus’. In april ontvangen 3.000 geïsoleerde 65-plussers een uitnodiging om hun gratis Senior Focus-kit af te halen. Op termijn zal de actie nog uitgebreid worden met extra kits.

Senior Focus - Lees verder...

Tennis en minigolf: seizoenen 2019

Tennis en minigolf: seizoenen 2019

Met de lente in het land komt ook de zin om de buitenlucht op te zoeken. In Jette kan je tijdens de zomermaanden alvast terecht in het Jeugdpark op de tennis- en minigolfterreinen voor fijne momenten vol sport of ontspanning onder familie of vrienden.

Tennis en minigolf: seizoenen 2019 - Lees verder...

Algemene politieke nota 2018-2024

Algemene politieke nota 2018-2024

De meerderheidspartners delen één toekomstvisie voor Jette: ze willen dat Jette, op zijn niveau, antwoorden kan bieden op deze uitdagingen waarbij de aantrekkingskracht van de gemeente behouden blijft en de levenskwaliteit van de Jettenaren nog verbetert. In de algemene politieke nota 2018-2024, ontdekt u de visie van het College.

Algemene politieke nota 2018-2024 - Lees verder...

Kids' Holidays: inschrijvingen Pasen 2019

Kids' Holidays: inschrijvingen Pasen 2019

De gemeentelijke dienst Jeugd en Sport organiseert jaarlijks het vakantiespeelplein Kids' Holidays tijdens de Paas- en de zomervakantie. De inschrijvingen zijn nu open voor de paasvakantie 2019.

Kids' Holidays: inschrijvingen Pasen 2019 - Lees verder...

Parking station Jette betalend vanaf 11/03

Parking station Jette betalend vanaf 11/03

Om een plaats te garanderen voor haar gebruikers, besliste de NMBS om haar parking in de Dupréstraat, achter het station van Jette, betalend te maken. Dit is reeds het geval voor veel andere stations. De gemeente Jette bekwam wel dat de parking 's nachts en tijdens het weekend gratis is voor de omwonenden.

Parking station Jette betalend vanaf 11/03 - Lees verder...

Opschorting premie elektrische fiets en bakfiets

Opschorting premie elektrische fiets en bakfiets

Bijna twee jaar lang konden Jettenaren genieten van een premie bij de aanschaf van een nieuwe e-bike, een maatregel die begin 2018 zelfs uitgebreid werd tot bakfietsen. Daar komt nu voorlopig een einde aan.

Opschorting premie elektrische fiets en bakfiets - Lees verder...

 
Privacy

Privacy