U bent hier: Home

Nieuws uit onze gemeente

Rouwregister

Rouwregister

Naar aanleiding van het overlijden van Koningin Fabiola, werd een rouwregister geopend voor het publiek en het gemeentepersoneel, in het Gemeentehuis - Wemmelsesteenweg 100. Het register bevindt zich tegenover het onthaal. 7 dagen van nationale rouw werden afgekondigd door de Regering, van 06.12.2014 tot 12.12.2014.

Rouwregister - Lees verder...

21 december 2014 - Kerstconcert

21 december 2014 - Kerstconcert

Op 21 december vindt in Jette het traditionele Kerstconcert plaats in de Sint-Pieterskerk. Dit jaar zijn het kinderkoor Clari Cantuli en het jeugdkoor Clari Cantus te gast. De samenzang van deze beide, internationaal gerenommeerde koren in het unieke kader van de kerk zal ongetwijfeld voor een bijzondere beleving zorgen.

21 december 2014 - Kerstconcert - Lees verder...

Artiestenparcours d’Artistes 2015 - Oproep kunstenaars en tentoonstellingsplaatsen

Artiestenparcours d’Artistes 2015 - Oproep kunstenaars en tentoonstellingsplaatsen

Het laatste weekend van april 2015 vindt de nieuwe editie van het Artiestenparcours d’Artistes plaats in Jette. De inschrijvingen zijn van start gegaan en alle schilders, fotografen, beeldhouwers,… zijn van harte welkom. Bent u geen kunstenaar, maar hebt u wel een hart voor kunst? Dan kan u uw woning misschien een weekend lang openstellen als tentoonstellingsplaats? De inschrijvingen lopen tot 31 december 2014.

Artiestenparcours d’Artistes 2015 - Oproep kunstenaars en tentoonstellingsplaatsen - Lees verder...

Klassiek in de Abdij

Klassiek in de Abdij

De concertreeks Klassiek in de Abdij is op korte tijd uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de wereld van de klassieke muziek. Het concert van Wolf op 4 januari is trouwens helemaal uitverkocht. Voor de volgende concerten zijn er wel nog tickets beschikbaar.

Klassiek in de Abdij - Lees verder...

Veilig terug naar school

Veilig terug naar school

Binnenkort start het nieuwe schooljaar. Dit betekent dat er opnieuw honderden kinderen van en naar school gaan of moeten gebracht worden. Vooral op verkeersvlak moeten we als autobestuurder bijzondere aandacht besteden aan deze kwetsbare groep weggebruikers.

Veilig terug naar school - Lees verder...

Wandelbrochure 'Jette à la carte'

Wandelbrochure 'Jette à la carte'

Houdt u ervan om tijdens uw vrije tijd de wandelschoenen aan te trekken? Bent u bovendien geïnteresseerd in historisch en stedenbouwkundig erfgoed? Dan is de wandelbrochure ‘Jette à la carte’ ongetwijfeld iets voor u.

Wandelbrochure 'Jette à la carte' - Lees verder...

[1]
Tevredenheidsonderzoek website www.jette.be

Tevredenheidsonderzoek website www.jette.be