U bent hier: Home

Nieuws uit onze gemeente

3 december 2014 - Jetse Jobbeurs

3 december 2014 - Jetse Jobbeurs

Op 3 december 2014 houdt de gemeente opnieuw een grote jobbeurs. Een uitgelezen kans om kennis te maken met potentiële werkgevers, organisaties die actief zijn op het vlak van professionele integratie, overheidsinstellingen en vormingscentra.

3 december 2014 - Jetse Jobbeurs - Lees verder...

12 tot 14 december - Kerstmarkt

12 tot 14 december - Kerstmarkt

Van 12 tot 14 december kan u zich op het Kardinaal Mercierplein in Jette laten onderdompelen in de kerstsfeer, tijdens de traditionele kerstmarkt. U kan er op zoek gaan naar het ideale eindejaarsartikel of genieten van een heerlijke hapje, een hartverwarmend drankje of van de sfeervolle animatie.

12 tot 14 december - Kerstmarkt - Lees verder...

29 november 2014: Sinterklaas in Jette

29 november 2014: Sinterklaas in Jette

Op 29 november komt de Sint langs in Jette. In een open koets verwelkomt hij alle brave (en andere) kinderen op het Koningin Astridplein en op de Colruytparking.

29 november 2014: Sinterklaas in Jette - Lees verder...

Gas-elektriciteit: Durf vergelijken!

Gas-elektriciteit: Durf vergelijken!

De energiemarkt biedt een ruim aanbod energieleveranciers en verschillende soorten contracten. Wil u zeker zijn dat u de juiste keuze gemaakt hebt? Kom dan in november langs bij het Energiehuis West voor de informatiecampagne “Gas-elektriciteit: Durf vergelijken!”. Er worden infosessies georganiseerd om u te helpen de marktprijzen te vergelijken en op zoek te gaan naar de meest geschikte leverancier. Deze nationale informatiecampagne “Gaselektriciteit: Durf vergelijken!” wordt georganiseerd door de FOD Economie. In Jette kan u op maandag 17 november, dinsdag 18 november en vrijdag 21 november terecht in het Energiehuis West op de Léon Theodorstraat.

Gas-elektriciteit: Durf vergelijken! - Lees verder...

Artiestenparcours d’Artistes 2015 - Oproep kunstenaars en tentoonstellingsplaatsen

Artiestenparcours d’Artistes 2015 - Oproep kunstenaars en tentoonstellingsplaatsen

Het laatste weekend van april 2015 vindt de nieuwe editie van het Artiestenparcours d’Artistes plaats in Jette. De inschrijvingen zijn van start gegaan en alle schilders, fotografen, beeldhouwers,… zijn van harte welkom. Bent u geen kunstenaar, maar hebt u wel een hart voor kunst? Dan kan u uw woning misschien een weekend lang openstellen als tentoonstellingsplaats? De inschrijvingen lopen tot 31 december 2014.

Artiestenparcours d’Artistes 2015 - Oproep kunstenaars en tentoonstellingsplaatsen - Lees verder...

Klassiek in de Abdij

Klassiek in de Abdij

De concertreeks Klassiek in de Abdij is op korte tijd uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de wereld van de klassieke muziek. Het concert van Ensemble 1090 op 7 december is trouwens helemaal uitverkocht. Voor de volgende concerten zijn er wel nog tickets beschikbaar.

Klassiek in de Abdij - Lees verder...

Tevredenheidsonderzoek website www.jette.be

Tevredenheidsonderzoek website www.jette.be