U bent hier: Home

Nieuws uit onze gemeente

Jette lanceert sociaal actieplan

Jette lanceert sociaal actieplan

Begin januari ondertekenden de gemeente Jette, het OCMW, het Sociaal Woningbureau, het PWA en sociale actoren en de verenigingen op het terrein het Sociaal actieplan 2015-2020. Dit plan bevat een aantal acties die beantwoorden aan de belangrijkste sociale noden binnen de gemeente.

Jette lanceert sociaal actieplan - Lees verder...

Jette op zak 2015

Jette op zak 2015

De versie 2015 van Jette op zak is nu online. Deze compacte gids herneemt nuttige telefoonnummers voor de Jettenaren: publieke diensten, instellingen, kinderopvangcentra, culturele infrastructuren,...

Jette op zak 2015 - Lees verder...

Kids' Holidays Jette 2015

Kids' Holidays Jette 2015

Het gemeentebestuur van Jette zoekt animatoren(-trices) voor het vakantieplein "Kids’ Holidays Jette". Dit vakantieplein wordt georganiseerd in het Poelbosdomein tijdens de Paas- en de zomervakantie 2015.

Kids' Holidays Jette 2015 - Lees verder...

Stille mars voor Charlie Hebdo

Stille mars voor Charlie Hebdo

Zondag 11 januari vond er in Jette een stille mars plaats om de slachtoffers van Charlie Hebdo te herdenken. De optocht lokte zowat 600 deelnemers en vertrok om 16u op het Kardinaal Mercierplein om via de de Smet de Naeyerlaan naar het Koningin Astridplein te gaan.

Stille mars voor Charlie Hebdo - Lees verder...

Givebox boeken

Givebox boeken

Eind november vond in de inkomhal van het Gemeentehuis de installatie en de inhuldiging plaats van een ‘Givebox boeken’. Maar wat is de bedoeling van deze bijzondere kast? Wel, zij die dat wensen de kans geven om er boeken, dvd’s, tijdschriften,…, achter te laten of mee te nemen.

Givebox boeken - Lees verder...

Hulde aan de slachtoffers van Charlie Hebdo

Hulde aan de slachtoffers van Charlie Hebdo

Op 8 januari 2015, om 11.30u, verzamelden de personeelsleden van het gemeentebestuur van Jette zich voor het gemeentehuis om hulde te brengen aan de slachtoffers van de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo.

Hulde aan de slachtoffers van Charlie Hebdo - Lees verder...

Tevredenheidsonderzoek website www.jette.be

Tevredenheidsonderzoek website www.jette.be