U bent hier: Home / Mijn gemeente / Diensten van het Gemeentebestuur / Gemeentelijk patrimonium (dienst)

Gemeentelijk patrimonium (dienst)

De dienst Gemeentelijk patrimonium is belast met het beheer van alle gebouwen (crèches, scholen, administratieve gebouwen, woningen, bibliotheken,...) die eigendom zijn van de gemeente.

De dienst Gemeentelijk patrimonium bestudeert, beheert en controleert de renovatie- of herinrichtingswerken of de nieuwbouw van openbare gemeentelijke gebouwen.

De dienst is eveneens belast met het beheer en het onderhoud van deze gebouwen: veiligheid (alarminstallaties, brandbeveiliging,...), schoonmaak, reparaties en installaties (elektriciteit, sanitair, verwarming,...), opvolging van de facturen, huurcontracten,...

Gemeentelijke woningen

De gemeente Jette is eigenaar van verschillende gebouwen met woningen die beheerd worden door de cel Grondbeheer en huisvesting van de dienst Gemeentelijk patrimonium. Gezien het grote aantal aanvragen is het momenteel niet langer mogelijk om zich in te schrijven als kandidaat-huurder voor een gemeentelijke woning. Van zodra de inschrijvingen hernemen, zal u er via deze pagina van op de hoogte gebracht worden.

In afwachting kan u een aanvraag voor een sociale woning indienen bij volgende instanties:

Dienst Gemeentelijk patrimonium
Léon Theodorstraat 108 - 1090 Jette
02.422.31.60 - gemeentelijkpatrimonium@jette.irisnet.be

 
Privacy

Privacy