U bent hier: Home / Tot uw dienst / Energie

Energie

De gemeente Jette moedigt duurzaam energieverbruik aan en organiseert hierover geregeld sensibiliseringsacties naar scholen en inwoners toe.

Groene energie

Sinds drie jaar engageert Jette zich voor het gebruik van 100% groene energie in haar gemeentegebouwen. Bovendien investeert de gemeente in de verbetering van het energieverbruik en sensibiliseert ze haar gemeentepersoneel tot een energiebesparend gedrag.

Groene energie - Lees verder...

Risico op stroomschaarste

Om in het geval van een stroomschaarste een afschakeling van de elektriciteit tot een maximum te beperken, wordt van iedereen een inspanning gevraagd: bedrijven, openbare instellingen, handelszaken,…, maar ook van u natuurlijk!

Risico op stroomschaarste - Lees verder...

Energie en verhuizen

Voor en na een verhuis bent u verplicht uw contracten met uw leveranciers van water, elektriciteit en gas in orde te brengen. Zonder geldig contract loopt u het risico dat uw energiebevoorrading in het gedrang komt. Ziehier de te volgen procedure.

Energie en verhuizen - Lees verder...

Gasgeur

Hebt u een kapotte straatlamp opgemerkt of wilt u een elektriciteitspanne of een verdachte gasgeur signaleren? Ziehier een lijst met de nummers waar u hiervoor terecht kan.

Gasgeur - Lees verder...

Defecte straatlamp

Hebt u een kapotte straatlamp opgemerkt of wilt u een elektriciteitspanne of een verdachte gasgeur signaleren? Ziehier een lijst met de nummers waar u hiervoor terecht kan.

Defecte straatlamp - Lees verder...

Energietips

Energieleveranciers, tarieven, premies, werken, veiligheid,... Vragen die verband houden met energiegebruik en -verbruik zijn er genoeg. Sommige instanties zullen u graag helpen.

Energietips - Lees verder...