U bent hier: Home / Vrije tijd

Vrije tijd

Kom alles te weten over wat Jette te bieden heeft voor uw vrije tijd, van het René Magritte Museum tot activiteiten voor jong en oud.

Cultuur

U vindt in Jette zowel veel culturele activiteiten als culturele infrastructuren en verenigingen. Een overzicht.

Cultuur - Lees verder...

Jetse bezienswaardigheden

Historische overblijfselen, opmerkelijke gebouwen of vreemde plaatsen,... Jette beschikt over een aantal bezienswaardigheden die de moeite zijn om te ontdekken tijdens een bezoek of een wandeling.

Jetse bezienswaardigheden - Lees verder...

Jeugd

Jongeren kunnen in Jette bij verscheidene organisaties terecht voor ontspanning, vakantiestages en activiteiten.

Jeugd - Lees verder...

Markten, rommelmarkten en kermis

Zowel de jaarmarkt als de dagelijksmarkt of de zondagsmarkt lokken vele duizenden bezoekers naar Jette. Maar onze gemeente telt eveneens verscheidene rommelmarkten, buurtmarkten en specifieke markten, zoals de Kerstmarkt.

Markten, rommelmarkten en kermis - Lees verder...

Musea

Zonder de concurrentie wensen aan te gaan met de grote musea in het centrum van Brussel, telt Jette enkele adressen die zeker de moeite zijn om te bezoeken.

Musea - Lees verder...

Parken, bossen en speelpleinen

Jette telt 5 gemeentelijke parken: het Liebrechtpark, het Jeugdpark, het Jectapark, het Garcetpark en het Huybrechtspark. Het Boudewijnpark, dat uit 3 fasen bestaat, het Laarbeekbos, het Poelbos en het Dieleghembos staan onder gewestelijk beheer. De Heymboschsite vormt een zone van hoge biologische waarde en omvat een pedagogisch parcours.

Parken, bossen en speelpleinen - Lees verder...

Senioren

U bent met pensioen? U bent op zoek activiteiten voor senioren? U zoekt een rusthuis in Jette? Ontdek de mogelijkheden die de gemeente u te bieden heeft.

Senioren - Lees verder...

Vrijwilligerswerk

Heb je wat tijd vrij en ben je sociaal geëngageerd? Misschien is vrijwilligerswerk wel iets voor jou. Deze rubriek bevat oproepen van organisaties die een beroep doen op vrijwilligers om hun missie te vervullen.

Vrijwilligerswerk - Lees verder...