U bent hier: Home

Nieuws uit onze gemeente

Gemeentediensten: enkel op afspraak

Gemeentediensten: enkel op afspraak

In het kader van de strijd tegen het coronavirus gelden er specifieke maatregelen voor de toegang tot de verschillende gemeentediensten. Zo moet u steeds een afspraak maken vooraleer u langskomt op het gemeentebestuur.

Gemeentediensten: enkel op afspraak - Lees verder...

8 & 9.05: W.H.Y.B.L.Y? @ FIRM

8 & 9.05: W.H.Y.B.L.Y? @ FIRM

Voor iedereen 2020 was een bewogen jaar. Artiesten zijn ondanks alles blijven dromen, reflecteren en creëren. FIRM stelt u de tentoonstelling W.H.Y.B.L.Y ? (Where Have You Been Last Year?) voor, met recent interdisciplinair werk van 11 kunstenaars en gezelschappen.

8 & 9.05: W.H.Y.B.L.Y? @ FIRM - Lees verder...

Inschrijvingen rommelmarkt Jaarmarkt

Inschrijvingen rommelmarkt Jaarmarkt

Met een oog op de evolutie van de gezondheidscrisis start de dienst Economisch leven en Animaties met de organisatie van de Jetse Jaarmarkt en de bijhorende grote rommelmarkt, die plaatsvindt op maandag 30/08/2021.

Inschrijvingen rommelmarkt Jaarmarkt - Lees verder...

Vraag uw sportcheque van 50 euro aan!

Vraag uw sportcheque van 50 euro aan!

U bent een Jetse sportieveling, senior of jonger dan 25 jaar? Dan geeft de gemeente Jette u een duwtje in de rug om uw favoriete sport te be­oefenen, via een cheque ter waarde van 50 euro. Vraag hem nu aan, want de actie loopt maar tot de voorraad strekt!

Vraag uw sportcheque van 50 euro aan! - Lees verder...

Happy Hours Market, nu ook actief in Jette

Happy Hours Market, nu ook actief in Jette

Driemaal per week haalt Happy Hours Market onverkochte producten op bij een Jetse supermarkt om ze online en aan halve prijs te verkopen en enkele uren daarna te verdelen op het Kardinaal Mercierplein. De levensmiddelen die op die manier hun weg niet vinden naar particulieren, gaan automatisch naar het goede doel.

Happy Hours Market, nu ook actief in Jette - Lees verder...

Mobiliteit in Jette: uw mening telt

Mobiliteit in Jette: uw mening telt

In het kader van het Gewestelijk Mobi­liteitsplan Good Move kunnen Jettena­ren uit de ‘maas Dielegem’ binnenkort deelnemen aan het lokale mobiliteits­beleid in hun wijk.

Mobiliteit in Jette: uw mening telt - Lees verder...

15 mei: Lenteschoonmaak in Jette

15 mei: Lenteschoonmaak in Jette

Geen beter seizoen dan de lente om uw wijk en omliggende parken eens goed onder handen te nemen. En in deze periode van beperkingen is samenkomen in open lucht (met respect voor de gezondheidsmaatregelen) meer dan ooit een mentale opsteker!

15 mei: Lenteschoonmaak in Jette - Lees verder...

Digitale werfkaart

Digitale werfkaart

Elke maand houdt Jette Info u op de hoogte van de werken in de gemeente. Maar ook op de gemeentelijke website vindt u hierover alle informatie. En om een en ander te verduidelijken, worden ze er voortaan ook visueel voorgesteld op een digitale kaart.

Digitale werfkaart - Lees verder...

8 mei 2021: Zero Waste Rally

8 mei 2021: Zero Waste Rally

Op zaterdag 8 mei organiseert Leefmilieu Brussel, in partnerschap met Zero Waste Belgium, in 11 Brusselse gemeenten Zero Wast Rally’s in de vorm van ludieke wandelingen. De Jetse wandeling start om 11u aan het Spiegelplein.

8 mei 2021: Zero Waste Rally - Lees verder...

Maand van de natuur: twee geleide wandelingen in Jette

Maand van de natuur: twee geleide wandelingen in Jette

In het kader van de maand van de natuur worden in mei heel wat activiteiten rond het thema ‘de natuur in de stad’ georganiseerd. Jette stelt twee wandelingen voor die je ongetwijfeld op onbekende en verrassende plaatsen zullen brengen.

Maand van de natuur: twee geleide wandelingen in Jette - Lees verder...

Gratis testperiodes voor bakfiets of cargofiets

Gratis testperiodes voor bakfiets of cargofiets

Twee weken lang een bakfiets of cargofiets testen, gratis en met begeleiding om je vol zelfvertrouwen op pad te sturen, dat kan binnenkort dankzij het project Cairgo Bike waarmee het Brussels gewest zich inzet om de luchtkwaliteit in de stad te verbeteren. Je draagt dus meteen je steentje bij aan de wetenschap door je blootstelling aan vervuiling te meten.

Gratis testperiodes voor bakfiets of cargofiets - Lees verder...

Volg de gemeenteraad live online

Volg de gemeenteraad live online

Vanwege de coronamaatregelen, gebeuren de gemeenteraden online. U kan deze volgen via ons YouTube-kanaal.

Volg de gemeenteraad live online - Lees verder...